Danışma Kurulu

burcu-karakas

BURCU
KARAKAŞ

Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ardından yüksek lisans eğitimini Boston Üniversitesi’nde tamamladı. Milliyet gazetesinde başladığı mesleği, Deutsche Welle Türkçe’de sürdürüyor. Erkeklik Ofsayta Düşünce: Futbol, Eşcinsellik ve Halil İbrahim Dinçdağ’ın Hikâyesi (Bawer Çakır ile birlikte, İletişim Yayınları); Manşetleri Gör Aklını Kaçırırsın (İmge Kitabevi Yayınları), Yalan Dünya: Reytingler, Tıklar ve Şimdi Reklamlar! (P24 Kitaplığı); Evrim Alataş Kitabı: Ne Olmuş Güldüysek (Ayizi Kitap) kitaplarının yazarı. 2015-2019 Avrupa Birliği Araştırmacı Gazetecilik Ödülü, İstanbul Tabip Odası Yazılı Basın Haber Ödülü, Musa Anter Jüri Özel Ödülü, Çağdaş Gazeteciler Derneği Röportaj Ödülü, Halkevleri Dayanışma Ödülü sahibi. Logan Nonfiction Fellowship Programı 2019 bursiyeri. 

Darmowa Kasa za Rejestrację bez Depozytu: Szansa na Rozpoczęcie Przygody Hazardowej bez Ryzyka

Dla wielu miłośników hazardu online, poszukiwanie najlepszych ofert bonusowych jest kluczowym elementem wyboru kasyna. Jedną z najbardziej pożądanych ofert w świecie hazardu online jest darmowa kasa za rejestrację. Co to takiego i dlaczego cieszy się ona tak dużą popularnością? Przyjrzyjmy się bliżej temu niezwykłemu bonusowi i dlaczego może on być idealnym rozwiązaniem dla graczy.

Czym Jest Darmowa Kasa za Rejestrację?

Darmowa kasa to rodzaj bonusu oferowanego przez kasyna online nowym graczom po zarejestrowaniu się na ich platformie. Jednak w przeciwieństwie do tradycyjnych bonusów powitalnych, gracze nie muszą dokonywać żadnego depozytu, aby otrzymać tę nagrodę. Po prostu po zarejestrowaniu się na stronie, gracz otrzymuje określoną kwotę pieniędzy na swoje konto gracza, którą może wykorzystać do gry w wybrane gry w kasynie.

Istnieje kilka powodów, dla których darmowa kasa za rejestrację bez depozytu cieszy się tak dużym zainteresowaniem wśród graczy online: Brak Ryzyka: Dla nowych graczy, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z hazardem online, darmowa kasa bez depozytu oferuje szansę na wypróbowanie różnych gier i platform hazardowych bez konieczności ryzykowania własnych pieniędzy. Świetny Sposób na Zapoznanie się z Kasynem: kasa pozwala graczom lepiej poznać kasyno, jego interfejs, dostępne gry i ogólne wrażenia z gry, co może pomóc im podjąć decyzję, czy chcą kontynuować grę na danej platformie. Możliwość Wygrania Prawdziwych Pieniędzy: Pomimo tego, że darmowa kasa jest nagrodą bez konieczności dokonywania depozytu, gracze nadal mają szansę wygrać prawdziwe pieniądze, grając za te środki bonusowe.

Podsumowanie

Darmowa kasa za rejestrację bez depozytu to fantastyczna oferta dla nowych graczy, którzy szukają sposobu na rozpoczęcie swojej przygody hazardowej bez ryzyka. Choć może to być trudne do znalezienia, wiele renomowanych kasyn online oferuje tę atrakcyjną nagrodę, która może być pierwszym krokiem w kierunku dużych wygranych i niezapomnianej rozrywki. Dla tych, którzy szukają najlepszych ofert bonusowych, darmowa kasa za rejestrację bez depozytu jest zdecydowanie godna uwagi.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi mezunu. Aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak akademiye geçti. Osmanlı Devleti’nin 1. Dünya Savaşı’na giriş süreci üzerine yüksek lisans tezi yazdı. Halkevi ve kültürel dönüşüm konulu doktora tezini yarıda bırakarak akademiden ayrılıp öğretmenlik yaptı. Daha sonra tekrar akademiye dönerek okutman ve öğretim görevlisi unvanlarıyla lisans ve ön lisans programlarında inkılap tarihi ve kültür tarihi dersleri verdi. 28 Şubat sürecindeki akademik tasfiye ile üniversiteden uzaklaştırıldı. Dönemin keyfi idaresi ve idareye tam bağımlı yargısı, akademik kadroları “rektörün takdir yetkisine” bırakarak tasfiyeleri gerçekleştirdiği ve hak arama yolları yargı kararıyla tıkandığı için açıktan emekli oldu. Sırasıyla Maliye Bakanlığı, Ankara Üniversitesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde ortalama dört-beş yıl demir atarak çalışma hayatını tamamladı. Kadın, çocuk, insan hakları, demokrasi ve barış savunucusu, feminist-aktivist Berrin Sönmez’in çeşitli dergilerde makale ve denemeleri yayınlanmıştır.

berrin-sonmez-x8O6

BERRİN
SÖNMEZ

fusun-ustel

FÜSUN
ÜSTEL

Ortaöğrenimini Notre Dame de Sion Fransız Kız Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. 1982’de İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde araştırma görevlisi oldu. “Türk Ocakları (1912-1931)” başlıklı teziyle A.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden doktor unvanını aldı.  Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü ve Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalıştı. 2017’de emekliye ayrıldı. İmparatorluktan Ulus-Devlete Türk Milliyetçiliği: Türk Ocakları (1912-1931); Yurttaşlık ve Demokrasi; “Makbul Vatandaş”ın Peşinde – II. Meşrutiyet’ten Bugüne Vatandaşlık Eğitimi; Türkiye’de Ermeniler: Cemaat, Birey, Yurttaş (G. G. Özdoğan, F. Kentel ve K. Karakaşlı ile birlikte) ve Kültür Politikasına Giriş: Kavramlar, Modeller, Tartışmalar başlıklı kitapları ve milliyetçilik, vatandaşlık ve kültür politikasıyla ilgili makaleleri yayımlanmıştır. 2004’te Afet İnan Tarih Araştırmaları Ödülü’nü, 2018’de Mülkiye Büyük Ödülü’nü aldı.

Galatasaray Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu Ulaş Bayraktar yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Paris Siyasal Bilimsel Enstitüsü’nde tamamladı. 29 Nisan 2017 KHK’sı ile kamudan kamuya ihraç olana kadar Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan ve ağırlıklı olarak yerel yönetimler, kentsel siyaset, kamu politikaları ve müşterekler siyaseti alanlarında araştırmalar ve yayınlar yapan Bayraktar o tarihten beri Kültürhane’nin kurucu ortaklarından ve çalışanlarından biri olarak bildiği işi farklı bir biçimde sürdürmeye çalışıyor.

ulasbayraktar

ULAŞ BAYRAKTAR

umut-guner

UMUT
GÜNER

Umut Güner, 1998’de HATAM’ın akran danışmanlığı eğitimini aldı. 1998den beri hiv/aids alanında aktivizm yapmaktadır. 2000 Yılından beri LGBTİ+ hakları ve insan hakları alanında sivil toplum alanında çalışmaktadır. 2006 – 2008 yılları arasında Ulusal Aids Koordinasyonda Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve Kaos GL Temsilcisi olarak yer aldı. İnsan Hakları, sivil toplum kapasite geliştirme, Hiv, yaşlılık, esenlik, medya izleme, yönetim/yönetişim, sosyal hizmet, yerel yönetimler, toplumsal cinsiyet ve LGBTİ+ alanlarında uzman olarak çalışmaktadır.  Kaos GL, Uluslararası Af Örgütü, STGM, Pozitif Yaşam, Pembe Hayat, 17 Mayıs Derneği ve Ayrımcılığa Karşı Gökkuşağı Derneği üyesidir. Halen Kaos GL Derneği Genel Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir. Kaos GL Dergisi Yayın Kurulu üyesidir. STGM Yönetim Kurulu üyesidir. 17 Mayıs Derneği içinde Hiv Çalışma Grubu, 40+ Lubunya Yaşlılık Çalışmaları ve Çankaya Kızları Grubunda gönüllü faaliyet yürütmektedir ve kaosgl.org gönüllü muhabir ağı üyesi olup, kaosgl.org sitesinde LGBTİ+ hakları alanında düzensiz köşe yazarlığı yapmakta ve Tanju Tar’iz isimli köşe yazılarıyla lubunya kültürünü kaosgl.org okuyucuları ile buluşturmaktadır. 

©2021  blog.insanhaklariokulu.org.
Tüm hakları saklıdır.

web tasarım: mare.design

E-bültenimize abone olarak duyurularımızdan haberdar olabilirsiniz.

Yayınlanan yazıların içerikleri sadece yazarların sorumluluğu altındadır ve Hollanda Büyükelçiliği ve /veya KAGED’in görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.